Mona Nicolici

În prezent manager de comunicare la Petrom Mona a fost mereu o prezenţa discretă ţinându-şi familia departe de atenţia presei. Pe Mona Nicolici telespectatorii o știu din postura de prezentatoare a observatorului de la Antena 1 alături de Radu Coșarcă.


Pin On Povești De Viață

Ea a decis în urmă cu 16 ani să își părăsească publicul și să dispară din fața camerelor de filmat.

. Mona best team can be formed in different ways including Permafrost Vaporize or Electro-Charged team. Jovială proaspătă și energică Mona este manager în cadrul OMV Petrom dar este mână de fier și acasă căci are doi copii mari. Mona a infiintat Tara lui Andrei cel mai amplu program de responsabilitate sociala din Romania care a implicat peste.

Mona Nicolici este manager al Departamentului de Sustenabilitate din OMV Petrom functie in care a construit timp de 11 ani un departament de CSR de la zero a dezvoltat si urmarit implementarea unor programe nationale de CSR si sustenabilitate. Mona Nicolici a fost ani buni prezentă pe micile ecrane. În prezent Mona este căsătorită cu celebrul chef Cezar Munteanu.

Vezi galeria foto Mona Nicolici a divorțat și apoi s-a căsătorit în secret. Mona Nicolici și Radu Coșarcă au fost cel mai iubit și popular cuplu de prezentatori de știri în anii 90 dar niciunul dintre ei nu mai activează în domeniu momentan. Cea din urmă s-a căsătorit în secret cu chef Cezar Munteanu.

Recent ea a divorțat și s-a recasatorit cu chef Cezar Munteanu. Totuși s-a aflat cu cine se iubește în prezent după ce a divorțat. You must log in to continue.

În prezent Mona Nicolici are emisiune la radio dar e și antreprenor. Noi am început în doi--https. Eu sunt antreprenor consultant în sustenabilitate şi CSR Responsabilitate Socială Corporativă nr am şi un restaurant cu soţul meu.

You can choose your own best team according to your build and character. Monas Elemental Busrt can provide huge DMG bonus for teammates. Împreună cu noul ei soț cu care s-a căsătorit în secret fosta prezentatoare de la Observatorul Antenei 1.

Aceasta are acum o emisiune la Europa FM și se ocupă și de restaurantul pe care îl deține cu actualul soț. Mona Nicolici a prezentat ani de zile ştirile la Antena 1 dar s-a retras de ceva vreme din lumea televiziunii. Mona Nicolici are o emisiune la radio dar este și antreprenor.

Acum toată lumea crede că sunt jurnalist la Europa FM dar eu am doar o emisiune acolo. Femeia a fost căsătorită în anul 1992 Mihai Nicolici un afacerist care deține un magazin de vinuri. Mona Nicolici s-a retras din televiziune în anul 2006.

- Mona Nicolici is with Cezar Munteanu at Restaurant Cézanne. Sanna Marin She-Hulk Tatiana Maslany Amol Rajan Morgan Gibbs-White Andy Murray Zimbabwe vs India Darius cause of death Rafael Nadal Netherlands vs Pakistan Pulisic Russell Group universities Cricket Ucas a level results day 2022 UCAS clearing A Level Results aqa grade boundaries 2022 ucas clearing 2022 Jim Ratcliffe Sir Jim Ratcliffe Ineos jim ratcliffe net. Cei doi au împreună doi copii mari Vlad 26 de ani actor la Teatrul din Bacău și Maria 19 ani studentă în anul al doilea la Regie de Teatru însă s-au separat cu mare discreție.

Is with Cezar Munteanu at Restaurant Cézanne. Mona Nicolici a fost ani de zile prezentatoare de știri. Multumim pentru vizita Mona Nicolici.

Mona is a Support in most of the situation. În prezent jurnalista are o emisiune la Europa FM dar se ocupă totodată și de afacerea familiei. Recent ea a divorțat dar eșecul anterior nu a făcut-o să renunțe la iubire.

Fosta prezentatoare de știri și-a amintit de începuturile sale în televiziune. What defines Mona She is a true believer. Cei doi conduc împreună un restaurant.

De 16 ani ea nu mai apare pe micul ecran in aceasta postura. Mona Nicolici s-a căsătorit în secret cu chef Cezar Munteanu. Mona Team Summary Mona Vaporize Melt Team Rating.

She is also producing and presenting at Europa FM a radio show about environment and sustainability called Green Mission. Fosta ştiristă are o căsnicie solidă ea fiind măritată cu Mihai Nicolici din 1992. Mona Nicolici a divorțat în mare secret de omul de afaceri Mihai Nicolici.

Cei doi au împreună doi copii superbi și au o relație magnifică de dragul lor. În anul 2006 vedeta a decis să se retragă din lumina reflectoarelor alegând să lucreze într-o companie multinațională. Mona is currently a consultant on communication CSR and sustainability working with different companies retail energy.

ADVERTISEMENT Mai mult aceasta este și studentă urmând cursurile unui master de conservare a biodiversităţii. Mona Nicolici a fost căsătorită din 1992 cu Mihai Nicolici un afacerist care deține un magazin de vinuri. Mona Nicolici s-a retras din televiziune în 2006 iar în ultimii ani s-a îndreptat spre alte proiecte.

Mona și-a păstrat tinerețea și arată impecabil la cei 50 de ani. Poate câteva riduri care-i brăzdează fruntea o dau de gol că a schimbat prefixul căci pe 16 ianuarie a împlinit 50 de ani. Vedeta a fost extrem de discretă în legătură cu viața personală.

Mona Nicolici a renunțat să mai apară la TV în urmă cu 16 ani.


Pin On Povești De Viață

You have just read the article entitled Mona Nicolici. You can also bookmark this page with the URL : https://sugengraincands.blogspot.com/2022/08/mona-nicolici.html

0 Response to "Mona Nicolici"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel